Misty Navigator - The Wedge

Min brors jobb

Min bror arbetar som jurist i Stockholm och han gör verkligen ett otroligt bra jobb måste jag säga. Jag har hört lite om honom och sett honom arbeta en gång för länge sedan. Jag kan inte förstå hur man kan göra det så bra som han gör. Men han har ju faktiskt arbetat på den platsen otroligt länge så han har ju väldigt mycket erfarenhet vilket är riktigt bra. Jag undrar hur det går för honom nu för tiden. Det var länge sedan jag hörde något från honom eller hur det går för honom på jobbet. Jag kommer att träffa honom snart så jag får fråga honom då. Men jag tror nog att det går riktigt bra för honom. Jag blev faktiskt lite sugen själv på att bli en jurist som honom när jag fick höra hur det var och vad man fick göra. Det låter verkligen otroligt intressant måste jag säga. Men jag tror nog att det krävs mycket utbildning och träning för att man ska kunna bli en riktigt bra jurist. Jag kan ju inte så mycket inom området så jag tror nog att det är lite för sent för mig att utbilda mig till det nu. Eller jag vet faktiskt inte riktigt. Jag tror nog att jag ska ta och kolla med min bror och se vad han har för tips och råd om jag nu skulle vilja bli en jurist. Tänk vad underbart det hade vart om jag fick arbeta tillsammans med min egna bror. Det hade ju verkligen vart en dröm det måste jag säga. Jag hoppas verkligen på att det skulle kunna bli något som verkligen händer. Jag ska ta och forska lite i det här och se om det är något jag kan göra eller om det inte är något ide. Jag hoppas verkligen på detta!